Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home3/cds/public_html/formact/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match_all(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home3/cds/public_html/formact/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 700

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/cds/public_html/formact/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 707

Warning: preg_match_all(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home3/cds/public_html/formact/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 700

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/cds/public_html/formact/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 707

INFINFOR ELEAOR ELEA este o organizatie autonoma care grupeaza peste 250 de parteneri institutionali si economici, publici si privati, integrand competentele academice in mod concret, practic si profesional. INFOR ELEA pune la dispozitia firmelor o structura permanenta in masura sa dezvolte proiecte formative ad hoc si de cercetare in diferite domenii tematice ale organizatiei; administreaza cursuri de formare profesionala cofinantate de Fondul Social European, de la Ministerul Muncii si de la Regiuni , si participa cu proiecte proprii de cercetare si formare profesionala aprobate prin programele Uniunii Europene. INFOR ELEA este recunoscuta ca si pol de cultura manageriala care uneste tendintele de teorie si practica a gestiunii unei societati cu experientele si exigentele firmelor prezente pe teritoriu. In anul 2002 a obtinut certificarea propriului sistem de calitate pentru proiectarea si realizarea activitatilor de formare profesionala, dupa norma UNI EN ISO 9001.2000

INFOR ELEA are sediul principal in cadrul  Vilei la Sorridente Telework Center. Situat pe dealurile verzi din San Secondo, la doar 40 de minute de Torino, acest complex, Villa la Sorridente, a fost construit la sfarsitul anului 1800 ca si vila, cu un parc mare si diferite apartenente. A fost transformat  intr-un adevarat Parc Tehnologic pentru telemunca fiind un exemplu de cum se poate avea succes imbinand in mod oportun valorizarea patrimonului si resursele locale cu oportunitatea oferita de tehnologiile de informatie si de comunicare.  In cadrul complexului,  INFOR dispune de birouri, laboratoare de informatica dotate cu statii multimediale, clase si sali de sedinte.

INFOR ELEA dispune si de altre locatii de functionare la Torino, Cuneo, Alessandria, Milano, unde in colaborare cu parteneri locali calificati este in masura sa ofere cursuri de formare profesionala de calitate care se concentreaza pe exigentele pietei de munca.

INFOR ELEA are o vasta experienta in organizarea activitatilor de formare profesionala si a organizarii vizitelor de studiu. Cea mai mare parte a activitatilor de formare si a vizitelor de studiu organizate de INFOR ELEA sunt finantate sau co-finantate de catre organisme publice, cum ar fi Uniunea Europea, Ministerul italian al Muncii, Ministerul Italian al Educatiei sau a altro autoritati.

In ultimii ani INFOR ELEA a organizat mai mult de 1400 de cursuri formand peste 14.000 de persoane si peste 20 de vizite de studiu pentru studenti si antreprenori.

Pentru aceste servicii INFOR ELEA pune la dispozitie personal in masura sa raspunda necesitatilor sau cerintelor diferitilor clienti. Dispune de un team de colaboratori calificati care se ocupa atat de organizarea cursurilor de formare profesionala cat si de implementarea proiectelor cofinantate din Fondul Social European, sprijinind partenerii in diferite activitati.

 

SC DEVEDTC - Sigla Noua MedieLOPMENT TRAINING CONSULTING SRL este unul dintre furnizorii de formare profesionala de top din Iasi si zona de Nord-Est a tarii, avand ca principala directie de actiune organizarea de programe de formare de calificare, perfectionare si specializare, programe adaptate cerintelor pietei si clientilor, cu o echipa solida de traineri colaboratori. Infiintarea firmei noastre a aparut ca o necesitate, intr-o societate in care se pune tot mai mult accentul pe dezvoltarea personala a individului, iar cunostintele si competentele dobandite in invatamantul formal nu mai sunt suficiente. Plecand de aici, am creat un cadru nou de invatare, formare si instruire, contribuind la dezvoltarea resurselor umane ca factori esentiali in drumul spre reusita.

Misiunea firmei noastre este de a raspunde necesitatilor de formare, de invatare si dezvoltare personala ale clientilor, prin programe de instruire sustinute de traineri experimentati. Data fiind orientarea spre satisfactia clientilor si politica in domeniul calitatii, implementarea, certificarea si apoi recertificarea sistemului de management al calitatii in conformitate cu prevederile standardului de referinta ISO 9001:2008 a venit ca o etapa firesca in evolutia firmei noastre.

In cei 7 ani de activitate am organizat aprox. 130 de grupe de formare profesionala, acoperind intregul portofoliu de programe de formare, avand peste 2000 absolventi, cu o promovabilitate de peste 99% si o recunoastere oficiala a serviciilor calitative din partea absolventilor si a institutiilor abilitate. In prezent Development Training Consulting SRL are un portofoliu de 21 programe de formare autorizate de Autoritatea Nationala pentru Calificari, din care 6 sunt de calificare, iar restul de specializare si perfectionare. Activitatea de formare profesionala derulata de-a lungul timpului a acoperit intreaga gama de cursuri autorizate. Cu scopul de a intregi procesele de invatare si prin metode mai creative, organizam si workshop-uri si cursuri de dezvoltare personala non-formale, pe diferite teme, oferind astfel solutii si servicii care sa acopere cat mai multe dintre nevoile clientilor. De asemenea, ne orientam constant spre dezvoltarea de noi programe de formare si imbunatatirea celor din portofoliu, realizam investitii in baza tehnico-materiala pentru crearea unui cadru de invatare modern si performant. Pe langa activitatea de formare profesionala, oferim consultanta in managementul proiectelor, atragerea si gestionarea fondurilor nerambursabile, solutii de business, elaborarea si autorizarea programelor de formare, desfasurand si activitate de scriere si implementare de proiecte. Incepand cu anul 2015, SC Development Training Consulting SRL este furnizor acreditat de servicii specializate pe piata muncii: servicii de informare si consiliere si servicii de mediere a muncii pe piata interna, in conformitate cu HG nr. 277/2002, cu modificarile si completarile ulterioare.

Development Training Consulting SRL a implementat, atat ca beneficiar, cat si in calitate de partener, proiecte finantate din Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, dobandind astfel experienta in gestionarea de bugete din fonduri nerambursabile, precum si in organizarea de activitati (informare, consiliere, orientare profesionala si formare profesionala) cu o varietate de categorii de grup tinta: persoane aflate in cautarea unui loc de munca, persoane necalificate sau cu un nivel scazut de calificare sau persoane apartinand diverselor categorii defavorizate.